Senang Jual Beli

SENANG JUAL BELI



CUSTOMER AKAN CARI SELLER DAN

PAYMENT DIRECT TANPA ORANG TENGAH

Pemasaran Online Di Mana Sahaja
Dalam situasi sekarang ini, semua orang senang berhubung,
semua orang boleh mendapatkan maklumat secara senang,
semua orang boleh menyuarakan pendapat secara terbuka.

Inilah tren hidup masa kini.
Dan inilah cara untuk kembangkan pemasaran online anda.

Tak perlu dah tambah ig followers

Moh kita jadi Usahawan Berjaya
Saya nak kongsikan bersama…

SJB adalah satu Platform Perniagaan Digital 2018 yang bakal
 menghuru harakan SALES anda!!!
.
Tiada lagi Istilah Barang Tak Sampai
Tiada lagi Istilah Payment tertunggak sehingga 2 minggu
Tiada lagi Istilah Product Pecah, Rosak dan sebagainya
Tiada lagi Kedai, Klinik atau Service anda

SUAM SUAM SUKU, HIDUP SEGAN MATI TAK MAU
.
100 orang terawal Cik Lynn buka untuk REGISTERATION!
.
TAHUN BARU.PLATFORM BARU

Yang lama kita kekalkan,
kita tambah medium pengiklanan yang baru selari dengan peredaran zaman.

Tak semua orang yang pandai #FBads
Sebab rules fb ads kadang banyak karenah jugak.

Modal pon agak besar...kadang-kadang mcm terbako duit...rasa gitu kan..!

Setiap kali ada jea
Bermacam teknik.
Canvas tak canvas.
Belajar yang tu,yang ni pulak timbul.
Last2 semua tak buat, down lagi2
bila page kene flagged !
Nangesss weiiii
.
Tapi bila dah ada Apps Senang jual beli,
masukkan aje produk, dan seterus nyyea :

CUSTOMER CARI !!!
CUSTOMER CARI !!!

CUSTOMER CARI ANDA DALAM RADAR YANG TERDEKAT.

Tak kira apa jenis produk atau servis.
.
Orang kita suka cepat.
Minum produk kurus,harini beli,semalam lagi nak kurus.
hahaha
Same jugak dengan urusan jual beli, bila ada seller yang terdekat,
dan2 tu jugak nak amek.

Biasaaaa lah niii kannn...!




Mehhh mai tang nie Cik Lynn citer kasi terang & biar u olls paham apa benda nyea

SJB ni.!

dengan apps SJB ni, contoh orang cari kek,
pap pap pap kuar nama seller buat kek yg paling dekat.
Orang cari karipap nak bawak majlis ceramah agama waktu maghrib last menettttt,
tgk2 org sebelah umah aje jual karipap selama ni.

Punya la jauh g cari selama ni, depan mata ada pon xtau.
.
Esok kenduri, tudung tak matching pulokkk.
Cari seller yang jual kekaboo ke,bookita ke,
yang bleh COD dan2 tu jugekkk.
Tengok2 selang 6 umah je reseller tudung femes amos tu.
.
Nak lagi contoh?
.
Ok satu lagi contoh, servis catering.
Uih,sebelah taman pon ada yg buat catering.
Kita mana la sempat nak berkenalan
dengan orang taman sebelah.

G keje gelap,balik pon gelap knn.

Jadi bila apps SJB menunjukkan orang sebelah taman buat servis catering ni,
agak2 peluang nak berlaku penipuan tu bleh dikurangkan x?

P serang umah terus oii kalau nak menipu.
Haaaaa ada beran?ahaaaa.

Jangan deknon. Niaga kene jujur naaa.
.
Ok cukuplah tu contoh.
Jadi kalau ada sesape nak guna apps SJB,
mai watsapp lekaihhh.
.
Syaratnya anda seorang seller/consultant/founder.
Apps SJB ni seperti Zal*** Laz***, Sho*** tapi

kita menggunakan kaedah Grab/Uber, org terdekat akan cari kita.
Ops tersebut pulak.haha.
.
Kalu berminat nanti Komen atau PM atau WA jea Cik Lynn
Dah ramai minat dan nak subcribe apps ni.

Jangan tangguh2...
benda yang paling mudah dan senang utk buat sales u olls makin huru hara.


Best ke best kalau anda
ada 25 slot senang jual beli nie, anda boleh sewa kat
peniaga-peniaga di luar tau...!!!

tak yah dah buka kedai yang kadar sewanya terlalu mahal sekarang

fikir dan bertindak

orang zaman sekarang semuanya nak beli online,
malas nak Q panjang kat kaunter

Betul ke betul!!!






Comments

  1. cam menarik plak bila baca info ni ek

    ReplyDelete
  2. oh baru tau ni terima kasih berkongsi sis!

    ReplyDelete
  3. p/s sis, saya nak minta nama, alamat dan no tel boleh? nnt attached kt blog sy ya... jgn risau sy x kn published kn. terima kasih

    ReplyDelete
  4. semakin menarik dan semakin mantap..

    terbaik SJB

    ReplyDelete
  5. WAH MNARIK TU MOGA TERUS SUKSES

    ReplyDelete
  6. Wah, hebat kak. Dah ada platform memudahkan urusan jual beli produk. Tawaran yang sangat menarik untuk mereka yang berminat dalam bidang e-dagang. Terbaik kak. :)

    ReplyDelete
  7. samalah dengan JM..suka beli online sbb malas nak cari parking nak beratur lagi..

    ReplyDelete
  8. Aslkm, mcaner nk join ni, nk download d mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummusalam
      tuan boleh wasap saya...
      terima kasih

      Delete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Sembang Santai
#gctea
#colostrumnanocentaplus
#suhoorcerealgranola
#clenztox
#peetayaskincare
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

http://KesihatanKejelitaan.wasap.my

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI