Berita Baik yang ingin Pregnant!!!

Good News

MAKAN CEREAL TERUS ??

Pregnant!


#suhoorcerealgranola
#rashwealthgroup

Allahuakbar! good news siang tadi.
dalam dok follow up customer, sorang bagi feedback buat hati penuh 99 kuntum ros pink.

asbab amalkan makanan sihat.
dalam cereal granola terlalu banyak "superfood". ade orang makan untuk turun berat badan. ade orang makan sebab nak bekpes mudah dan cepat.

apepun niat awak makan, doakan semuanya baik baik untuk awak.

kekadang "tak lekat" punca lemak dalam badan. bile lelemaks dah kurang.

mudah nak lekat kan.

banyak punca. tapi ikhtiar je.
rezeki dari allah produk hanya asbab sahaja
diet wajib kene makan.
kalo diet tak makan, itu diet kelentong. hehhehe

amik yang sihat.
insya Allah yang datang pun sihat.
alhamdullillah.

5 tahun tunggu.
beliau tak amik ape ape pun supplement.
hanya amik makanan yang sihat untuk badan.

Testimoni Kak Leha Berbicara

Saya sharekan bersama

Selanjutnya tentang suhoor cereal granola :-  SINI
#kisskissmattelipstick
#suhoorcerealgranola 
#Lynn0126694148



=======================
.
UTK RESPON PANTAS 

 WHATSAPP “NAK GRANOLA" SEND TO 012 6694148
 WHATSAPP “NAK  GRANOLA" SEND TO 012 6694148

 

LIKE&SHARE

Comments

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Bersembang mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI