Kejayaan mereka sumber inspirasi kami

ASSALAMMUALAIKUM


Bila Dato&Datin berhari raya ke rumah
Chairman Rashwealth Group yang merupakan
Pengasas bersama kumpulan media karang kraf
Dato Nasir Hamzah

Disini  Saya ingin kongsikan kejayaan mereka,
Kejayaan mereka menjadi sumber inspirasi pada saya
Kerajinan dan ketekunan mereka
 Membuatkan saya ingin terus fokus dan konsisten
Di dalam perniagaan bersama rashwealth group.

Kerjasama yang membawa keberkatan di dalam
Satu bidang.

Apa yang menarik dengan rashwealth group?
Rashwealth Group
Adalah perniagaan bersama bumiputera
dan membuka perniagaan ke china.

Kami mencari perniaga-peniaga muslim melayarkan
ke pasaran Global

In sya allah jika kita semua bersatu perniagaan akan maju


Bagaimana anda ingin menyertai perniagaan bersama kami,

ada disediakan LINK di bawah,anda klik je

BOLEH KAN!!!


Saling berbincang diantara satu sama lain






Ini lah orang kuat rashwealth group


"
Bila tengok rumah yang cantik macam nie
anda tak teringin ke?
(hihihi)

Bagaimana nak turut serta bersama kami

Jom

Singgah :- SINI 

KAMI ADA BERITA BAIK YANG INGIN DIKONGSIKAN
BERSAMA ANDA

Dan Di:- SINI

Kami sediakan landasan Ke China
Anda boleh hubungi saya selanjutnya :-WA 012 6694148 LYNN
WA 012 6694148 LYNN
WA 012 6694148 LYNN




Comments

  1. Wow.. Cerita Best!.. 'teringin la nak jadi kaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom2 bila kita tulis tentang kekayaan org lain,in sya allah satu hari nanti kita akan jadi kaya...hihi

      Delete
    2. bagus juga idea tu..dengan menulis tentang mereka ,kita boleh mempelajari sesuatu

      Delete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI

Popular posts from this blog