SAMEEHA SHAWL CASANDRA

SAMEEHA SHAWL CASANDRA



Bismillah dengan izin Allah.. 

Alhamdulilah Cik Lynn share lagi tudung2 yang menawan hati ni cantik2 kan 
Casandra nama diberi.disebabkan casandra ni lah hp Cik Lynn jadi huru hara skg.hihi..kepada sesape nak buat side income dengan projek #casandraboomraya2017?  <3



Warna yang cantik
Design yang berbeza
kain yang lembut dah mudah di bentuk
berminat boleh per-oder sekarang
stock limited...
terima kasih



Salam sejahtera semua 
adalah tudung keluaran terbaru dari RASHWEALTH

SAMEEHA SHAWL
C A S A N D R A
memberikan penampilan yg cantik, jahitan yang kemas menyerlahkan keayuaan anda.

 ini dihiasi dengan diamond , didatangkan dalam 8 koleksi warna yg cantik lagi memikat hati. Designnya simple yg memberi impak ini diperbuat daripada material (satin silk high quality), kain berkualiti tinggi, bagus, tidak jarang, tidak panas, sgt senang membentuk & terletak, mudah digosok, kurang berkedut dan senang dijaga.

Yang pasti anda akan mendapat keselesaan yg maximum di hari lebaran ini 







Harga setiap design   SAMEEHA SHAWL
RM89.00

nak lebih murah beli 10 helai
dapat harga ahli dah boleh jadi stokis rashwealth group

PROMOSI BERAKHIR 31 JUNE 2017

Nak tahu harga ahli???

meh sini,call or wasup-wasup je
Cik Lynn

sekarang!!!!

ya

sekarang!!!

sebelum stock kehabisan....
Cepat!cepat!cepat!


DESIGN BERBULUS-BULUS UOLL'S LAIN DARI YANG LAIN
GITEWW!!
___________________

Share&like


Lateefa Shawl Casandra

Casandra Cassies Shawl

JAmeeya Shawl Casandra


Comments