SABEEHA SHAWL CASANDRA

SABEEHA SHAWL


Add caption
Bismillah dengan izin Allah.. 

Alhamdulilah Cik Lynn share lagi tudung2 yang menawan hati ni cantik2 kan 
Casandra nama diberi.disebabkan casandra ni lah hp Cik Lynn jadi huru hara skg.hihi..kepada sesape nak buat side income dengan projek #casandraboomraya2017?  


Warna yang cantik
Design yang berbeza
kain yang lembut dah mudah di bentuk
berminat boleh per-oder sekarang
stock limited...
terima kasih


Salam sejahtera semua 
adalah tudung keluaran terbaru dari RASHWEALTH

C A S A N D R A SABEEHA SHAWL BULUS-BULUS RABBITT 
GITEW!!!

memberikan penampilan yg cantik, jahitan yang kemas menyerlahkan keayuaan anda.

 ini dihiasi dengan diamond , didatangkan dalam 5 koleksi warna yg cantik lagi memikat hati. 

Designnya simple yg memberi impak ini diperbuat daripada material quality, kain berkualiti tinggi, bagus, tidak jarang, tidak panas, sgt senang membentuk & terletak, mudah digosok, kurang berkedut dan senang dijaga.

Yang pasti anda akan mendapat keselesaan yg maximum di hari lebaran ini 




Harga setiap design  RM89.00

SABEEHA SHAWL CASANDRA

SEMI INSTANT- ONE LOOP
nak lebih murah beli 10 helai
dapat harga ahli dah boleh jadi stokis rashwealth group

PROMOSI BERAKHIR 30 JUNE 2017

Nak tahu harga ahli???

meh sini,call or wasup-wasup je
Cik Lynn

sekarang!!!!

ya

sekarang!!!

sebelum stock kehabisan....
Cepat!cepat!cepat!


___________________

Share&like

#rashwealthgroup
#hasliyndaumairahbeauty
#hasliyndaumairahenterprise
#lynn0126694148
#gctea 
#casandraboomraya2017 
#suhoorcerealgranola


PILIHAN YANG LEBIH MENARIK DI SINI:-

Lateefa Shawl Casandra

Casandra Cassies Shawl

Jameeya Shawl Casandra

Sameeha Shawl Casandra



Comments

  1. Wow.. Cantik cantik la shawl..

    Nak beli untuk hadiah kepada seseorang bergelar anak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh WA untuk dptkan acct no
      Bank in..stock tersgt2 limited,kalau habis tak dpt nak tolong
      Terima kasih atas kunjungan

      Delete
  2. ohhh semua instant rupanya.. lawa model pakai :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI