Casandra Cassies Shawl

Casandra Kembali Lagi

Bismillah dengan izin Allah.. 

Alhamdulilah Cik Lynn share lagi tudung2 yang menawan hati ni cantik2 kan 
Casandra nama diberi.disebabkan casandra ni lah hp Cik Lynn jadi huru hara skg.hihi..
kepada sesape nak buat side income dengan projek #casandraboomraya2017?
 
<3


Boleh pm ke wasap terus k. Klik sini je #Lynn0126694148
Warna yang cantik
Design yang berbeza
kain yang lembut dah mudah di bentuk
berminat boleh per-oder sekarang
stock limited...
terima kasih


Designnya simple yg memberi impak ini diperbuat daripada material (satin silk high quality), kain berkualiti tinggi, bagus, tidak jarang, tidak panas, sgt senang membentuk & terletak, mudah digosok, kurang berkedut dan senang dijaga.

Casandra
adalah tudung keluaran terbaru dari rashwealth group
 memberikan penampilan yg cantik, jahitan yang kemas menyerlahkan keayuaan anda.
Add caption





7 WARNA YANG MEMUKAU HATI

🌸ALL CASSIES PRINTED 

Harga Ahli : RM!!!
😙

Harga Jual : Rm85


Harga setiap design cassies RM85.00
nak lebih murah beli 10 helai
dapat harga ahli dah boleh jadi stokis rashwealth group


Nak tahu harga ahli???

meh sini,call or wasup-wasup je
Cik Lynn

sekarang!!!!

ya

sekarang!!!

sebelum stock kehabisan....

Cepat!cepat!cepat!


___________________



Share&like

Comments