19 Ramadhan masih bertenaga

11 hari lagi nak raya!



Salam 19 Ramadhan
dan 11 hari lagi promosi untuk
menjadi ahli rashwealth group
akan berakhir

Sila Ke Bawah
MENYESAL TAK BUAT BETUL2 MASA DAPAT OFFER JADI AGENT TUARI!!
.
.
.
Tapi tidak pada sis kita ni..GRAB PELUANG SEMENTARA ADA..salute lah!

Hasil seminggu lebih berniaga, lebih 100 helai berjaya dipinang oleh customer. 
.
untung 1 helai RM15 - RM20.
kalo 100 helai? dah RM1,500 ke RM2,000.
seminggu je pun.
.
bukti?
tengok komen nanti.
.
kalo awak kata, meniaga tu susah. susahla jadinya untuk awak. kalo awak kata, mudah. maka mudahlah berniaga untuk untuk awak. jaga tutur bicara, kerana setiap yang keluar itu doa.
.
awak. modal agent / stokis ni hanya kuar sekali je. Tak perlu pkir kedai. Tak perlu pkir kain bagai. Takde minimum order lagi. jual hanya online.
.
Dengan Casandra ni, festime je kene amik 10 helai. itupun skang offer time ramadhan. kalo tak doploh helai. second time onwards, satu helai pun dah dapat harga agent. no minimum order at all!
.
tahniah 
👏
👏👏Bijak rebut peluang dan time yang amat tepat. Bulan puasa dan Promosi Modal Rendah
. 
anyway, walaupun puasa dah nak habis. raya lambat lagi. masih belum terlambat untuk uolsss grab the opportunity. 
.
tapiii kalo stok habis, peluang jadi agent tertutup sama skali. sebab tudung kami 1 design 1 color hanya 100 pieces
😌so, lets grab the opportunity.
Selagi Stock masih ada

Nak tengok design casandra yang menarik

Klik

Cassies Butterfly Square Scarf

Klik

↱ Tutorial Casandra

Anda nak kurus cara sihat

Klik↪  SINI Tips Kurus

#rashwealthgroup
#hasliyndaumairahbeauty
#hasliyndaumairahenterprise
#lynn0126694148
#gctea 
#casandraboomraya2017 
#suhoorcerealgranola

sekarang!!!







Comments

  1. macam menarik..

    ya memang menarik tu..

    semoga terus sukses..

    baju raya ada jual tak..

    saya nak kasi promote dalam artikel Baju Raya Terakhir Buat Abee

    ReplyDelete
    Replies
    1. baju raya tak de..
      tudung je yang ada...terima kasih

      Delete
  2. Terbaik!! (Y)
    .
    Eraz Fadli
    .
    Entri Terbaru : http://www.erazfadli.com/2017/06/bojen-raya-elak-last-minute.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K
www.wasap.my/60126694148/womenpower

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI