Hainomokje:- Giveaways Sempena Anniversary Ke 21

Hainomokje.blogspot.my Giveaways sempena anniversary

Ucapan Wedding Anniversary mak yang 21.


Syarat-syaratnya :

1) Buat satu entry khas mengenai blog mak dan selitkan ucapan Wedding Anniversary mak yang 21.

2) Dah buat tu kenalah inform mak kat entri ni ye. Kalau tidak, takut mak tak perasan pulak entri korang tu.

3) 3 entri yang kreatif dan berjaya menambat hati Pak Jilapah akan dijulang sebagai pemenang!!!! Huiiiii kalah Gegar Vaganza ni hihi..... Yang pasti hadiah bukan Mujur ada Pamoga ye haha..... 

Korang nak hadiah apa ek agak agaknya? Hadiah mahal mahal mak tak mampu weyh.... Mak bagi duit ajelah ek, RM50.00 setiap pemenang. 

4) Tarikh tutup penyertaan 18 November 2016. Insyallah, pemenang akan diberitahu dalam entri Anniversary mak nanti

 Klik link ni kalau nak join ya.....
hainomokje.blogspot.my

Credit By Mr Google

Dengan Ucapan
Selamat menyambut Anniversary yang ke 21
semoga berbahagia hingga akhir hayat and till jannah
terima kasih
Hainomokje
 sudi menganjurkan GA yang comel ni....
terima lah cake dari saya
(hanya pos image cake je,jangan mara aahh)


~haslinydaumairahenterprise~




Comments

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Bersembang mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI