GC TEA DI JOM SINGGAH TV3

GC TEA


~10 CARA BAGAIMANA BANGKIT DARI JATUH~


1. Pertama sekali kena mengaku bahawa SEMUA silap berpunca dari kita.

2. Istighfar banyak banyak. Reset diri sendiri ke zero point.

3. Set matlamat baru. Lebih tinggi dari yang dicapai sebelum ini.

4. Lupakan masa gemilang lepas, lupakan waktu riang lepas. Anggap segala bermula  

Dari tiada kepada ada. From zero to hero. Build from nothing.

5. Asingkan kawan negatif dan positif, tinggalkan yang negatif dan mixed dengan positif people.

6. On connection dengan Allah SWT, Off connection dengan makhluk yang tak memberi manfaat. Keep attached dengan Allah.

7. Bahagi masa kepada 3 bahagian, rehat, kerja dan ibadat.

8. Believe, believe dan believe. Percaya dan yakin 1000% akan bangkit semula.

9. Banyak tersenyum dari merenung. Walaupun yang dapat musibah ataupun pun kebaikan.

10. Buat , buat dan buat. Jangan pandang belakang, kiri kanan, side mirror pun jangan tengok. Jalan terus sahaja.

Boleh boleh??  Semoga bermanfaat dan dapat membantu. Semoga kaya dan berjaya dunia akhirat....amin



JOM!!
JOM!!
JOM JADI AHLI....
GC TEA
GC TEA PROMOSI MENJADI AHLI PAKEJ PLATINUM
MURAH SANGAT,JOM....



GC Tea sebagai minuman kesihatan yang berasaskan teh hijau dan dilengkapi dengan pemanis dari stevia sudah tidak asing lagi dewasa ini. Sebut sahaja GC TEA pasti kebanyakan pengguna telah mengetahuinya dan membayangkan keberkesanannya.
Adakah GC Tea ini hanya untuk pesakit diabetes sahaja?

TIDAK!!! GC Tea tidak hanya untuk pesakit diabetes sahaja. Sebaliknya GC Tea ini amat sesuai sebagai minuman harian sekeluarga ke arah hidup yang lebih sihat dan ceria.

Kebaikan GC Tea secara umumnya adalah untuk :-

Membantu mengawal berat badan
Bersifat anti oksidan
Membantu mencergaskan tubuh untuk melakukan aktiviti harian
Membantu mengawal tekanan darah
Membantu mengawal kadar gula dalam darah - sangat sesuai untuk pesakit diabetes

Manakala khasiat utama TEH SEKAT GULA Glucos CUT ini antaranya adalah:
-Mengelakkan pengambilan gula berlebihan dalam makanan dan minuman -seharian.
-Mengurangkan risiko penyakit dan bahaya diabetes
-Mengawal tahap glukosa darah
-Mengawal dan mengatasi masalah berat badan
-Membantu mengatasi mengatasi masalah berkaitan usus seperti sembelit.
-Mengurangkan risiko penyakit kronik seperti kanser.


GC TEA


Nano Centa minuman kesihatan berasaskan yogart pertama di malaysia

Kebaikan Nano Centa:-

-Menegangkan dan menganjalkan kulit
-Mengurangkan kedutan di wajah
-Membantu masalah kulit kering
-Merawat kulit dari dalam Anti Oksida dan Anti Penuaan
-Membantu memudarkan pigmentasi
-Membantu pertumbuhan sel-sel kulit yang baru
-Membantu merawat gout,
-Membantu melawaskan pembuangan air besar





NANO CENTA


NANO CENTA

NANO CENTA

Clenz Tox baik untuk pemakanan diet

            Kebaikan Clenz Tox:-



            Produk Detox dan Cleansing
            Dihasilkan khusus untuk mereka yang ingin berdiet dan membersihkan toksin dalam
            Badan terutamanya usus dan hati.

            -Menurunkan kadar kolestrol
            -Merangsang bakteria baik (cyanocobalamin,Tobacillus acidophilus)
            -Megurangkan risiko kanser
            -Melambatkan penyerapan glukosa
            -Menguatkan sistem imun tubuh badan
            -Menurunkan paras PH dalam usus
            -Membantu proses detoksifikasi hati

Detoksifikasi dalam konteks perubatan alternatif terdiri daripada pendekatan yang bertujuan untuk membersihkan badan daripada “TOKSIN” adalah bahan-bahan berbahaya yang terkumpul yang didakwa memberi kesan yang tidak diingini ke atas kesihatan individu dalam jangka masa pendek atau panjang.

Tubuh memiliki 5 organ utama yang berperanan penting dalam proses detoksifikasi
5 organ eliminasi iaitu:-
            -Hati
            -Ginjal
            -Usus Besar
            -Paru-paru
            -Kulit
NUTRIMAX SHAKE&GC TEA & CLENZ-TOX




NutriMax Shake.

- Meal supplement yg membantu menurunkan berat badan dan mengekalkn berat badan ideal.
Nutimax shake mengandungi agen pembakar lemak, protien, vit dan mineral yg diperlukn bg membuang lemak dgn lebih efektif.

- Amalkn nutrimax shake dgn KONSISTEN disamping mengamalkan diet rendah karbo utk penurunan sepantas 2-5kg hanya dlm tempoh 1 minggu.

Kandungan terbaik NUTRIMAX SHAKE.

GARCINIA CAMBODIA WHEY PROTIEN SKIM MILK PEA PROTIEN ISOLATED-SOY PROTIEN GREEN TEA EXTRACT  RASBERRY KETONE GREEN COFFE EXTRACT WHITE KIDNEY BEAN EXTRACT CITRUS EXTRACT ( SINETROL) CAPSIUM EXTRACT VITAMIN & MINERAKS ISOMALTO-OLIGOSACCHARIDES L-CARNITINE

Cara penggunaan dan tips:-


         -Amalkan NutriMax Shake 3x sehari. Pagi, ptg, mlm.
-
Amalkn diet rendah karbo dan jgn berlapar.
-
Amalkn minum air kosong 8 gelas sehari, ikut aktiviti dan cuaca.
-
Lakukan Detox terlebih dahulu dgn Clenz Tox utk kesan lebih cepat.
-
Kombinasikan NutriMax Shake dgn Gc Tea
         
Dan banyak lagi product-product RashWealth yang dapat membantu kita lebih sihat

NANO SKINZ FOUNDATION DAN PARFUM





BILA,
Badan kita dah sihat  haruslah semburkan dengan haruman wangi-wangian dan wajah kulit muka pun,nampak segar dengan sapuan foundation berseri -seri gitu kan.


Minimum untuk menjadi ahli RashWealth group anda perlu membeli
Pakej silver (200pv)

Contoh :- Harga untuk ahli

1 Box Nano Centa berharga Rm190.80 (110PV) / Harga Jual (RM200.00)
1 Box GC Tea berharga RM127.20 (70PV)         / Harga Jual (RM150.00)
1 Box Nano Skinz Foundation berharga RM68.90 (25PV) / Harga Jual (RM85.00)

total semua harga barang sekiranya anda menjadi ahli adalah RM386.90 dan jumah PV 205

total harga jual adalah RM435.00

RM435.00 harga jual tolak RM386.90 harga beli

Jumlah keuntungan anda adalah RM48.10



BIAR BERBELANJA UNTUK KESIHATAN DARIPADA BERBELANJA UNTUK
RAWATAN

DR NORMAN



DAH MASUK PASARAN DI JOM SINGGAH
UOLL'S


Bayangkan kalau ada 10 orang beli barang dengan anda

Rm48.10 x 10 orang = RM481.00

Untungkan kalau kita jadi ahli,berbaloi tak???

Nak tahu, macam mana nak jadi ahli, saya boleh bantu anda....

Jom dail no yang dah tersedia di bawah .

Jom join Team RashWealth group,ramai sifu-sifu yang boleh mengajar kita untuk

Menjadi orang yang lebih berjaya.

Bil-bil yang tertunggak pun kita boleh BAYAR dengan tersenyum dan senang hati

Sebab kita dah ada side income yang lebih.

Percaya atau tidak jom join us.

Tunggu Apa lagi wasup lah sekarang,

ya sekarang!!!

Jangan kata akak tak share
Jangan kata akak tak payung



haslinyda-umairah.blogspot.com


Comments

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI